Tulevaisuusfoorumi

SDP:n Tulevaisuusfoorumi järjestetään hotelli Rantapuistossa (Furuborginkatu 3) Helsingissä 18.-19.5.2018.

Lämpimästi tervetuloa SDP:n Tulevaisuusfoorumiin! Foorumi alkaa perjantaina klo 13 ja päättyy lauantaina klo 14.

Tulevaisuusfoorumi kokoaa yhteen SDP:n työryhmien jäsenet sekä kansalaisjärjestöjen ja muiden eri alojen asiantuntijat, jotka sparraavat viikonlopun aikana työryhmien työtä ja SDP:n ohjelmatyön valmistelua.

Tulevaisuusfoorumissa kuullaan useita mielenkiintoisia alustuksia ja puheenvuoroja mm. Kari Enqvistiltä, Jouni Backmanilta ja Liisa Hyssälältä, Antti Rinteeltä, Antton Rönnholmilta, Heikki Hiilamolta, Jenni Airaksiselta, Antti Sahilta, Teivo Teivaiselta ja Mari Pantsarilta.

Tulevaisuusfoorumissa työskennellään muutoshaasteittain ryhmissä:

1. Teknologinen kehitys ja työn murros
2. Ihmisen toiminnan vaikutukset maapallolle
3. Demokratian tulevaisuus
4. Globaalin keskinäisriippuvuuden tulevaisuus
5. Talousjärjestelmä ja yhteiskunnallinen eriarvoistuminen
6. Rakennemuutos ja kaupungistuminen

Tule etsimään vastauksia tulevaisuuden muutoshaasteisiin, oppimaan uutta, pohtimaan SDP:n eduskuntavaalitavoitteita, tutustumaan muiden työryhmien jäseniin ja nauttimaan keväisestä viikonlopusta Helsingissä!

Tulevaisuusfoorumin osallistumismaksu on 30 euroa ja matkakustannusten omavastuu on 25 euroa. Hintaan sisältyy foorumin ohjelma, ruokailut sekä pääkaupunkiseudun ulkopuolisille osallistujille majoitus Rantapuistossa kahden hengen huoneissa.

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan heti. Ilmoittautumisaika päättynyt!

Nähdään toukokuussa Tulevaisuusfoorumissa!

Jos sinulla on kysyttävää Tulevaisuusfoorumista, ota yhteys SDP:n järjestösuunnittelija Lyyli Raatikaiseen (lyyli.raatikainen@sdp.fi, puh. 050 371 5499) tai SDP:n poliittinen koordinaattori Tuula Lampiseen (tuula.lampinen@sdp.fi, puh. 0400 419 843).