SDP Kuntavaalit 2021 Sanna Marin

SDP:n vaaliaamu ja -valvojaiset

Vaikka perinteisiä vaalivalvojaisia ei ole tällä kertaa mahdollista järjestää, SDP:n virtuaalinen vaaliaamu ja -valvojaiset takaavat tunnelman myös vaalipäivänä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan seuraamaan ja jakamaan tunnelmia sekä jännittämään vaalitulosta yhdessä. Suorat lähetykset SDP:n Facebook-sivuilla sekä Youtube-kanavalla vaalipäivänä 13.6.


Vaaliaamun live klo 8.30-12: Nyt on niin helppoa löytää ehdokas! Suorassa live-lähetyksessä vinkkejä sopivan ehdokkaan löytämiseksi antavat puoluesihteeri Antton Rönnholm ja SDP:n kaupunkipoliittinen koordinaattori Tiina Isotalus. Jos siis oma ehdokas on vielä hakusessa, ei hätää! Anttonin ja Tiinan kanssa tutustuaan SDP:n ehdokkaisiin ympäri Suomea, perehdytään vaalikoneiden käyttöön sekä käydään läpi äänestystilannetta.

Voit seurata lähetystä täältä


Vaalivalvojaisissa jännitetään yhdessä kuntavaalien tulosta. Luvassa on muun muassa tiukkaa tulosseurantaa ja analysointia vaaliasiantuntijoiden parissa. Lähetyksessä kommentaattoreina on upea joukko politiikan ammattilaisia ja asiantuntijoita: Arja Alho, Jouni Backman, Eero Heinäluoma, Ulpu Iivari, Jani Kokko, Ari Korhonen, Heikki Paloheimo ja Pinja Perholehto.

Suora vaali-illan lähetys klo 19.30-23.

Voit seurata lähetystä Facebookissa täällä

ja Youtubessa täällä


 

SDP toteutti 24H-livelähetyksen, joka alkoi perjantaina 28.5. klo 15 ja jatkui vuorokauden ympäri aina lauantaihin 29.5. klo 15 saakka.

Täältä löydät linkit 24H-lähetyksen tallenteisiin.