Osallistu #SDPjäätelökesä-kuvakilpailuun

12:46

Osallistu SDP:n kuvakisaan ja voita 1000 euron lahjakortti ruskaretkelle Lappiin!

Kuvakisaan on mahdollista osallistua Instagramissa julkaisemalla kesäinen kuva hästägillä #sdpjäätelökesä. Voit osallistua kilpailuun 8.6.-31.8. välisenä aikana.

Kaikkien kuvakisaan osallistuneiden kesken arvotaan Lapland Hotelsin 1000 euron lahjakortti. Lisäksi arvotaan neljä kappaletta bluetooth-kaiuttimia.


Kilpailun säännöt:
1. Kilpailun järjestää Suomen Sosialidemokraattinen Puolue.
2. Kilpailuun voi osallistua 8.6–31.8.2017 välisenä aikana Instagramissa lisäämällä kuvan tunnisteella #sdpjäätelökesä. Voit myös lisäksi merkitä @sosialidemokraatit kuvaan.
3. Kilpailuun saa osallistua useammalla kuin yhdellä kuvalla. Kuvien pitää olla kuitenkin selkeästi toisistaan erottuvia.
4. Voittaja arvotaan 1.9.2017 kilpailuun osallistuneiden joukosta. Palkintona on Lapland Hotelsin 1000 euron lahjakortti. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
5. Voittajalle ilmoitetaan kommentoimalla hänen kuvaansa Instagramissa. Mikäli voittajaa ei kilpailun päättymisen jälkeen tavoiteta seitsemän vuorokauden sisällä tai mikäli kilpailun voittaja ei jostain syystä halua vastaanottaa palkintoa, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.
6. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät kilpailun järjestäjille oikeuden käyttää kilpailun voittajan nimeä eri viestintäkanavissa ilman eri suostumusta tai korvausta.
7. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Kilpailun järjestäjät pidättävät oikeuden sääntöjen muutoksiin.
8. Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yksityishenkilöt, paitsi järjestäjän henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä.
9. Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin.