Osallistu SDP:n jouluarvontaan!

14:21

Jouluna villasukat ovat aina ihana lahja antaa ja saada. Osallistu SDP:n jouluarvontaan, jossa voit voittaa kotimaiset Helsingin Villasukkatehtaan villasukat itsellesi ja ystävällesi!

Kommentoi tai merkitse Facebook-postauksemme alle viimeistään 12.12. kenelle läheiselle haluaisit antaa lämpöiset villasukat joululahjaksi. Arvomme kaikkien kommentoineiden kesken neljä kahden sukkaparin pakettia. Iloista joulun odotusta!

Kilpailun säännöt: 

Kilpailun järjestää Suomen Sosialidemokraattinen Puolue. Kilpailu ei ole Facebookin järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla. Facebook ei ole myöskään mitenkään vastuussa kilpailusta.

Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla SDP:n Facebook-päivitystä 12.12. kello 15 mennessä.
Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon.

Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla SDP:n Facebook-päivitykseen. Kommentoimalla päivitystä osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt.

Kilpailun voittaja valitaan arpomalla kaikkien kilpailuun kommentoineiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja.

Voittaja saa palkinnoksi kaksi paria villasukkia. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. SDP ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä.

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Internet- ja Facebook-sivuilla.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.