Eurovaalit – Tule mukaan

TUTUSTU EHDOKKAISIIMME


Jokainen pienikin kampanjateko ja yksittäinen kohtaaminen merkitsee. Juuri sinä voit olla mukana ratkaisemassa näitä vaaleja.

Seuraa SDP:n sosiaalisen median kanavia ja tykkää, kommentoi sekä jaa siellä olevaa sisältöä. Toisen ihmisen kertomana viesti tavoittaa aina paremmin!

Kerromme vaalikevään aikana kanavissamme tavoitteistamme ja keinoistamme niiden saavuttamiseksi.


Lataa itsellesi Facebookiin We don’t brexit. We fix it. -kansikuva suomeksi tai på svenska.

Lisää itsellesi We don’t brexit. We fix it. -kehys Facebookin profiilikuvaan täällä.
Lisää itsellesi tähtikuvioinen kehys Facebookin profiilikuvaan täällä.

Haluatko jakaa kuvia ja videoita sosiaalisessa mediassa? Voit ladata niitä käyttöösi täältä.


Tilaamalla SDP:n kampanjaviestin pysyt ajan tasalla kampanjan kulusta ja saat vinkkejä siihen, miten voit parhaiten olla mukana vaalikampanjoinnissa.

Tästä pääset tilaamaan kampanjaviestin

Tue eurovaaliehdokkaidemme kampanjaa tekemällä lahjoitus. Pienelläkin lahjoituksella on suuri merkitys.

Lahjoittaminen on helppoa ja nopeaa: valitset vain ensin, haluatko lahjoittaa puolueen yleiseen vaalityöhön vai tuetko jotain tiettyä ehdokasta.

Valitse sitten lahjoitettava summa, jonka jälkeen valitset maksutavan (verkkopankit, mobilliyhteydellä myös mobiilimaksu) ja siirryt maksamaan. Muista syöttää myös sähköpostiosoitteesi, jos haluat lahjoituksesta itsellesi kuitin.

Lahjoittamaan pääset tästä

Puolueen yleistä vaalityötä voit tukea myös tekstiviestillä. Lähetä viesti SDP10 (10 €:n lahjoitus) SDP25 (25 €:n lahjoitus) tai SDP50 (50 €:n lahjoitus) numeroon 16499. Tekstiviestilahjoitus toimii Elisan, Saunalahden Telian ja DNA:n liittymillä. Lahjoitus veloitetaan puhelinlaskultasi.