Miapetra Kumpula-Natri

Äänestä numerolla 90

Tue Miapetran kampanjaa


Haluan etsiä Euroopan tasolta tehokkaita keinoja torjua ilmaston lämpenemistä, rakentaa talouden kestävää kasvua sekä mahdollisimman reilua muutosta kaikille kansalaisille, suomalaisillekin, jotka kohtaavat muutoksen erilaisista lähtökohdista.

Haen suomalaiseen tutkimukseen, osaamiseen ja reiluun työelämään vahvistusta eurooppalaisesta yhteistyöstä.

Haluan edistää digitalisaatiota niin, että johdamme muutosta, emmekä vain sopeudu ja haluan tukea uuden talouden kehittymistä turvaten kansalaisten, kuluttajien ja uusien töiden tekijöiden oikeudet. Digiasiat olivat minulle ensimmäisen kauden näytön paikka, lempinimiäni ovat digimeppi ja Madam Roaming.

Tasa-arvokysymykset ovat lähellä sydäntäni. Työn murroksessa täytyy huolehtia ihmisestä ja perheistä. Yhteiskunnalla on vastuuta lapsista. Hyvinvointitalous ja veronkierron kuriin saaminen täytyy olla Euroopan talousohjauksen ydintä.

Euroopan unionin toimintakyky tarvitaan turvallisen vapauden takaamiseen. Haluan palauttaa toivon kehityksen aikaan saamiseksi.

Tämä on #meidänvuosisata – päivän haasteisiin tarvitsemme vahvaa ja toimintakykyistä Euroopan unionia.

—-

Olen meppi ja äiti. Politiikasta irrottaudun koirakävelyllä ja kirjakerhossa sekä lasten fudis-säbä-viulu-tanssi -kuskina. Vapaa-ajan kohokohdat ovat mökillä ja luontovaelluksilla.

 

KAIKKI EHDOKKAAT