Tarjouksia ehdokkaalle

Ehdokkaalle 12:11

Kärrypoletit - kuvituskuva

Tälle sivulle kootaan erilaisia eduskuntavaalikampanjoinnissa hyödynnettäviä tarjouksia.

 


KaupunkiPlus Oy – Vaalimainostarjous kaupunkilehtiin

Myy omistajiensa toimesta mainoksia 44 paikalliseen maksuttomaan kaupunkilehteen keskitetysti. Kaikki lehdet jaetaan 1 ja osa 2 kertaa viikossa kotitalouksiin tavoittaen 76% Suomen kotitalouksista.

20 % alennus, ilmoituksen oltava vähintään kolmessa eri lehdessä.

Vaalialennus, eduskuntavaalit
Vaalialennus, eurovaalit

Mediaopas, katso lehtien tiedot täältä


Vaalimainos Suomen luonnonsuojeluliiton lehdessä

Suomen luonnonsuojeluliiton lehdessä Luonnonsuojelijassa vaalimainokset 30 % alennuksella. Esimerkiksi 106 mm x 50 mm ilmoitus maksaa alennettuna 105 €.

Helmikuun 25. päivä ilmestyvä lehti on eduskuntavaalinumero. Vaaliteemoista pureudutaan erityisesti ilmastonmuutokseen. Varaa ilmoituspaikka 5.2. mennessä ja toimita vaalimainos 13.2. mennessä.

Juuri ennen eurovaaleja 20. toukokuuta ehtii vielä ilmestymään toinen numero.

Luonnonsuojelijan lukijamäärä on 30 000 painosmäärää huomattavasti suurempi. Luonnonsuojeluliiton jäsenten ja tukijoiden lisäksi lehteä lukevat poliittiset päättäjät, kirjastojen vierailijat sekä jäsenten perheet ja tuttavat.

Lehteen voi tutustua osoitteissa sll.fi/luonnonsuojelija ja issuu.com/luonnonsuojeluliitto.

Mediakortti, jossa mukana vaalimainosalennukset (pdf)


Vaalimainos Metsästäjäliiton Jahti-lehdessä

Lehti tarjoaa tulevien eduskuntavaalien ilmoitteluun mediakanavaa niille ehdokkaille, jotka haluavat näkyä metsästäjien keskuudessa. Lehden levikki on 143 566 ja lukijamäärä 270 000. Metsästäjiä Suomessa on yli 300 000. Kiinnostuneilla on mahdollisuus myös hyödyntää liiton rekisteriä vaali-ilmoittelussa.

Mediakortti

Jahti 1/2019 aikataulut:
Aineisto toimitettava 30.1.2019
Lehti ilmestyy 20.2.2018.


Esiintymisvalmennusta

Kaipaatko lisää varmuutta ja vakuuttavuutta esiintymiseesi? Haluatko tietää, miten saat ihmiset kuuntelemaan itseäsi ja viestisi perille?

Anu Kuistiala on kokenut media-alan ammattilainen, jolla on pitkä tv-esiintyjän tausta MTV Uutisissa. Hän on mukana myös kampanja-avauksessa 26.1. puhumassa esiintymisestä.

Anulta saa henkilökohtaista valmennusta toiveiden mukaan. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi, niin saat sinulle sopivan tarjouksen.

Lisätietoja www.kuistiala.com

Anu Kuistiala
p. 040 548 3418,
anu@kuistiala.com

 


Puolueen tarjoaman  ehdokkaan lahjoitussivuston lisäoptio

Ehdokkailla on mahdollisuus saada yleiseen koko puolueen palveluun ja omaan palveluunsa lisäoptiona oma kuva ja lyhyt esittelyteksti (max. 40 sanaa).

Lisäoptio on maksullinen ja ehdokkaan tulee tehdä siitä tilaus suoraan tekniseltä toimittajalta (SecuryCast Oy, info@securycast.com)

Kuvan ja tekstin saatuaan SecuryCast kytkee ne  molempiin palveluihin. Lisäoption hinta on 46,50€ (sis.alv). SecuryCast laskuttaa suoraan ehdokasta.

Katso tästä esimerkki ehdokkaan lahjoitussivusta kuvan ja esittelyn kera

Esimerkki yleisestä vaalitukipalvelusta, ehdokkaan valitsemalla:

  1. Valitse Savo-Karjalan vaalipiiri
  2. Valitse Vilho Mikkonen

https://donation.securycast.com/sdp