SDP:n kansanedustaja Piirainen painoi sittenkin vihreää!

17.5.2022

SDP:n kainuulainen kansanedustaja Raimo Piirainen painoi eduskunnan Nato-äänestyksessä sittenkin vihreää eli JAA-nappia. Piirainen oli kriittinen Naton suhteen koko kevään käsittelyjen aikana. Eduskuntaryhmän kokouksessa hän jätti päätökseen eriävän mielipiteen.

– Kyllä kamppailun hävisin liittymisen perusteluista ja ajankohtaisuudesta. Olen aina ollut kriittinen siihen, koska täältä Kainuusta, rajan pinnasta asiat näyttävät helposti toisenlaiselta, tunnusti Piirainen rehdisti.
– En tässä ollut liikkeellä millään omalla agendalla, vaan puolueen kannan mukaisesti ennen kuin se viime lauantaina sitten muuttui. Enkä halua jäädä tästä mitenkään tilastodemariksi historian kirjoihin. En sen jälkeen, kun porukka on asian rehellisesti päättänyt, perusteli Piirainen.
– Asiasta voi olla perustellusti eri mieltä, kuten olen kirjauttanut pöytäkirjaan. En tunne olevani tuuliviiri. Mutta kunnioitan demokratiassa enemmistöpäätöksiä. Aika näyttää ja historiasta on aikanaan luettavissa, oliko päätös onnistunut tässä ajassa ja koko Suomen kannalta, sanoi Piirainen.

Jaa sosiaalisessa mediassa