SDP:n ensimmäinen valtakunnallinen kampanjapäivä huomenna lauantaina 9.2.

Ajankohtaista 15:36

SDP:n eduskunta- ja eurovaaliehdokkaat tukiryhmineen ovat ensimmäistä kertaa valtakunnallisesti liikkeellä huomenna lauantaina 9.2.2019. Tapahtumia järjestetään valtakunnallisesti yli 60 kpl.

– Olemme lauantaina läsnä ja liikkeellä kuuntelemassa ihmisten ajatuksia ja toiveita. SDP:n ehdokkaat koputtelevat myös kotiovilla, sanoo SDP:n puoluesihteeri Antton Rönnholm.

SDP aikoo käyttää kampanjoinnissaan Kansalaispaneelia. Kansalaispaneelissa käyttäjät pääsevät ottamaan kantaa ja kertomaan mielipiteensä kiinnostaviin ja ajankohtaisiin kysymyksiin. SDP:n kansalaispaneelin mobiilisovellus lanseerattiin heinäkuussa 2018. Kansalaispaneelissa on jo yli 5000 käyttäjää.

– Olemme saaneet Kansalaispaneelissa jo yli 65 000 vastausta ja viestiä kansalaisilta. Ne ovat todella arvokkaita ja kiitämme niistä jokaisesta. Kansalaispaneelissa on voinut syksyllä osallistua mm. SDP:n eduskuntavaaliohjelman valmisteluun, sanoo Rönnholm.

SDP:n Kansalaispaneelin mobiiliversioon on lisätty uusi ominaisuus, kampanjapeli. SDP haluaa kohdata kampanjan aikana 490 000 äänestäjää eri vaalipiireissä. Äänestäjien kohtaaminen on keskeisessä roolissa SDP:n vaalityössä. Pelaajat kirjaavat pelissä kohtaamisia omissa vaalipiireissään. Ehdokkaat tukiryhmineen ja muut puolueaktiivit osallistuvat kampanjapelissä oman vaalipiirinsä tavoitteiden saavuttamiseen. Kaikki pelaajat pelaavat lisäksi yhdessä 490 000 kohtaamisen kokonaistavoitteen saavuttamiseksi.

Tapahtumat löydät täältä, lista päivittyy

Lisätietoa SDP:n Kansalaispaneelista löydät täältä