Perhepakettiarvonnan säännöt

Vaikuta 16:14

Kilpailun säännöt:
1. Kilpailun järjestää Suomen Sosialidemokraattinen Puolue.
2. Kilpailuun voi osallistua 14.-31.8.2018 välisenä aikana SDP:n Kansalaispaneeli-mobiilisovelluksessa.
3. Kilpailuun voi osallistua vastaamalla kaikkiin kahteentoista Perhepakettiaiheiseen kysymykseen ja jättämällä sähköpostiosoitteensa ja nimensä kontaktointia varten.
4. Voittaja arvotaan 3.9.2018 kilpailuun osallistuneiden joukosta. Palkintona on Finnkinon neljän elokuvalipun lippupaketti. Palkintoja arvotaan yksi kappale. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.
5. Voittajalle ilmoitetaan voitosta hänen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Mikäli voittajaa ei kilpailun päättymisen jälkeen tavoiteta seitsemän vuorokauden sisällä tai mikäli kilpailun voittaja ei jostain syystä halua vastaanottaa palkintoa, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.
6. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät kilpailun järjestäjille oikeuden käyttää kilpailun voittajan nimeä eri viestintäkanavissa ilman eri suostumusta tai korvausta.
7. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Kilpailun järjestäjät pidättävät oikeuden sääntöjen muutoksiin.
8. Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yksityishenkilöt, paitsi järjestäjän henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä.