#paavotweet: Lipponen Live

Ajankohtaista 05:49

Paavo Lipponen järjestää sosiaalisen median kyselytunnin Facebookissa ja Twitterissä keskiviikkona 7.12. klo 15-16. Avoimen ’Lipponen Live’ kysely- ja keskustelutilaisuuden ajan hän on tavattavissa sosiaalisessa mediassa ja vastaa kansalaisten kysymyksiin sekä kommentteihin. 
 
– Nyt päätetään tulevaisuuden suunta. Jäämmekö sivuun päätöksenteosta vai olemmeko ytimessä vaikuttamassa asioihin. Parhaat ja oivaltavimmat keskustelut olen vaalien aikana käynyt kansan parissa. Siksi kampanjoin kiertämällä laajasti joka puolella Suomea. Erityisesti ihmisiä askarruttaa Suomen tulevaisuus sekä Euroopan tulevaisuus ja euron puolustaminen. Näitä ja muita aihepiirejä käsitteleviin kysymyksiin vastaan keskiviikkona. Haluan olla tavattavissa myös verkossa, kertoo Lipponen.

Kysymyksiä voi lähettää etukäteen, mutta pääpaino tulee olemaan reaaliaikaisessa keskustelussa. Kysymyksiä voi esittää myös ruotsin ja englannin kielellä. Twitterissä keskustelua voi seurata ja keskusteluun voi osallistua tunnuksen #paavotweet alla. Facebookissa keskustelua voi seurata kampanjasivun tilapäivityksistä ja keskusteluun voi osallistua tilapäivityksiä kommentoimalla. Vastausta vaille jääneisiin kysymyksiin pyritään palaamaan mahdollisimman pian tapahtuman jälkeen.

Lipponen Live -tapahtuman ulkopuolella Paavo Lipposen presidentinvaalikampanjan sosiaalisen median kanavia hoitaa kampanjaorganisaatio.

Paavo Lipposen presidentinvaalikampanjan kanavat verkossa: