Kutsu medialle: SDP:n Tulevaisuusfoorumi 18.–19.5. Helsingissä

7.5.2018

SDP järjestää kaksipäiväisen Tulevaisuusfoorumin hotelli Rantapuistossa (Furuborginkatu 3) Helsingissä 18.–19.5.2018.

Hyvä median edustaja,

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan SDP:n Tulevaisuusfoorumiin perjantaina 18.5. (Hotelli Rantapuisto, Furuborginkatu 3, Helsinki). Perjantain ohjelma alkaa klo 13.00 ja päättyy illalliseen ja illanviettoon. Illallinen alkaa klo 19.00.

Tulevaisuusfoorumi kokoaa yhteen lähes 250 SDP:n työryhmien jäsentä sekä kansalaisjärjestöjen ja muiden eri alojen asiantuntijoita, jotka sparraavat viikonlopun aikana työryhmien työtä ja SDP:n ohjelmatyön valmistelua.

Tulevaisuusfoorumissa kuullaan useita mielenkiintoisia alustuksia ja puheenvuoroja mm. Kari Enqvistiltä, Jouni Backmanilta ja Liisa Hyssälältä, Antti Rinteeltä, Heikki Hiilamolta, Jenni Airaksiselta, Antti Sahilta, Teivo Teivaiselta ja Mari Pantsarilta. Koko Tulevaisuusfoorumin ohjelma on tämän kutsun liittenä.

SDP:n Suomi 2030 -tulevaisuustyö on nyt käynnissä. Lähes 450 puolueen aktiivia ja noin 30 työryhmää pohtivat parhaillaan sosialidemokraattien ratkaisuja tulevaisuuden keskeisiin muutoshaasteisiin. Tämän työn tuloksena syntyy poliittinen ohjelma, joka tulee sisältämään SDP:n keskeiset tavoitteet kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseksi. Lopullinen ohjelma hyväksytään puoluekokouksessa 2020.

Pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan Tulevaisuusfoorumiin ti 15.5. mennessä osoitteeseen iida.vallin@sdp.fi.

Jaa sosiaalisessa mediassa