Anu Hall

toimistopalvelupäällikkö, kaupunginvaltuutettu
Age: 59
Municipality: Vantaa
City part: Kivistö

Vantaan valtuustossa tehdään päätöksiä, jotka vaikuttavat suoraan jokapäiväiseen elämäämme. Vaalisloganini on "Paremman arjen puolesta".
Oli kyse sitten kouluruoasta, leikkikentistä, varhaiskasvatuksesta, eri ikäryhmille sopivista liikuntapaikoista, asukastiloista tai kulttuuritapahtumista on näiden palveluiden oltava helposti saavutettavissa ja laadukkaita. Yhteisillä verovaroilla tuotettuihin tapahtumiin täytyy jokaisella olla pääsy varallisuudesta riippumatta.

Olen ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu ja intohimoinen luonnossa liikkuja. Voit löytää minut Länsi-Vantaan metsistä koirani Rampen kanssa – syksyisin sienikori kädessä. Kesällä hoidan pientä puutarhapalstaani ja talvella ruokin lintuja. Kulttuuritapahtumien äärelle hakeudun ympäri vuoden, ne ovat parasta sielunruokaa. Olen naimisissa, yhden lapsen äiti ja touhukas mummi. Luodaan yhdessä turvallinen ja oikeudenmukainen Vantaan.

Important to me

Lapset ja nuoret

Lasten ja nuorten hyvinvointi on tulevaisuutemme perusta. Jokaiselle lapselle ja nuorelle on taattava oikeudenmukaiset ja tasapuoliset mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä riippumatta heidän taustastaan. Erityistä huomiota on kiinnitettävä heihin, jotka ovat vaarassa jäädä yhteiskunnan ulkopuolelle. Tavoitteeni on tarjota samat mahdollisuudet koulutukseen ja tukea perheitä kokonaisvaltaisesti. Vahvalla ennaltaehkäisevällä työllä torjumme sen, ettei yksikään nuori jää pelkän perustutkinnon varaan.

Hyvin toimivat palvelut

Hyvin suunnitellut ja saavutettavat palvelut ovat arjen sujuvuuden perusta. Palveluiden tulee sijaita siellä, missä asukkaat ovat, ja niiden saatavuuden on tuettava työn, perhe-elämän ja harrastusten yhteensovittamista. Kaikkien ikäryhmien tarpeet on huomioitava tasapuolisesti. Tämä edellyttää riittäviä resursseja, huolellista suunnittelua ja asukkaiden tarpeisiin vastaamista. Niiden äärelle on päästävä helposti, eikä elämä saa olla taistelua parkkipaikoista tai odottamista bussipysäkillä.

Turvallisuus

Turvallisuus vaatii jatkuvaa vuoropuhelua ja yhteistyötä eri toimijoiden kesken. Asukkaiden osallistaminen ja heiltä saatu palaute on päättäjälle arvokkain työkalu ja viestikanava. Sovituista turvallisuutta lisäävistä toimenpiteistä on pidettävä kiinni. Turvallisuuden parantaminen vaatii eri toimialojen ja järjestöjen yhteistyötä, ja myös hyvinvointialueen rooli on keskeinen. Heidän, jotka päättävät lainsäädännöstä, on huolehdittava siitä, että ne vastaa nykypäivän yhteiskunnan haasteisiin.