Meillä taitaa olla sama suunta

Sari Honkanen, 50

laitoshuoltaja, siivoustyönohjaaja

Lappi

Posio

36

Tutustu vaalikonevastauksiini

Olen 50-vuotias ja asun Posiolla Lapin maakunnassa. Perheeseeni kuuluu 3 aikuista lasta ja yksi mummin kulta. Koulutukseltani olen siivoustyönohjaaja ja työskentelen palvelukeskus Valkamassa laitoshuoltajana. Olen aikaisemmin toiminut maatalouslomittajana joten yritysmaailma on minulle tullut tutuksi sitä kautta. Lähdin eduskuntavaaliehdokkaaksi siksi, että haluan muutosta nykyisen hallituksen toimintaan. Viime kuntavaaleissa sain 126 ääntä Posiolla, joka oli suurin äänimäärä Posiolla olevista ehdokkaista. Toimin nyt kunnanvaltuutettuna sekä hyvinvointilautakunnan jäsenenä. Tätä myötä olen tutustunut enemmän kunnallispolitiikkaan. Olen yhdistysaktiivi ja toimin kunnan työntekijöiden työsuojeluvaltuutettuna. Olen kouluttautunut 10 vuoden ajan ammattiyhdistyskoulutuksissa hyvin kattavasti, jossa mm. yhteiskuntavaikuttaminen on tullut tutuksi. Harrastan kalastusta, marjastusta sekä retkeilyä luonnossa. Talvisin hiihtelen omaksi iloksi.

Minulle tärkeää

Hyvinvoinnin kehittäminen

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on jokaiselle jotakin. Se on arvostusta, kunnioitusta ja merkityksellistä tekijäänsä sekä yksilöä kohtaan.

Laadun kehittäminen

Laatu on kokonaisvaltaisesti ajateltuna terveyttä ja turvallisuutta. Laadussa on myös korjaamismahdollisuus. Aina voi kehittää asioita ja asiat tehdä paremmin.

Koulutuksen kehittäminen

Koulutus on tärkein voimavara kenelle tahansa. Se kehittää ja luo vahvuutta osaamiseen. Sen lisäksi se on kasvatuksellista, sivistyksellistä, luovaa ja kulttuurillista toimintaa.
Ehdokashaku