Meillä taitaa olla sama suunta

Pirjo Hilakari, 48

Toimittaja

Uusimaa

Espoo

318

Olen toimittaja, esikoiskirjailija, sisäilma-aktivisti, kokemusasiantuntija ja neljän lapsen äiti. Tulen poliittisen kentän ulkopuolelta, mutta olen toiminut poliittisesti jo usean vuoden ajan. Olen aina puolustanut heikoimpia epäoikeudenmukaisuutta vastaan ja niin toimin jatkossakin.

Minussa on kyky kohdata ihmisiä, tunnistaa ilmiöitä ja asioita, rohkeus ja voima puuttua havaittuihin epäkohtiin ja tahtotila ja taito toimia asioiden muuttamiseksi.

Verkostoituminen on vahvuuteni, ja pääsen nopeasti asian ytimeen. Sitä kautta minulla on muodostunut erittäin laaja verkosto eri alojen asiantuntijoita yli kunta- ja puoluerajojen.

Nyt tarvitaan muutosta. Jos en minä ja sinä, niin kuka? Jos ei nyt, niin milloin?
#mitäpikemminsenparempi

Minulle tärkeää

Sisäilmalupaus

Sisäilmastasairastuneet tarvitsevat diagnostiikan, sosiaalisen ja taloudellisen tuen, jotta heillä on mahdollisuus toipua koulu-, koti- ja työpaikkakykyisiksi.

Kemikaalien käytön vähentäminen

Ilmastonmuutoksen pysäyttäminen alkaa läheltä, kun pyrimme vähentämään kemikaalien käyttöä rakennusmateriaaleissa, pesu- ja puhdistusaineissa, jotta emme rasita ihmistä, vesistöä ja luontoa yhtään enempää.

Kulttuuri

Kulttuuritoimintaa tulisi tukea monipuolisesti ja tuoda lähelle arkeen kaikkien saataville, niin että siitä voisi nauttia sekä tekijät että kokijat.
Ehdokashaku